Sessies

Je kunt bij mij een of meer zakelijke sessies inplannen. Druk op de plusjes voor uitleg. Voor particuliere coach-sessies (in Zurich, via Zoom of Space & time) ben je welkom op mijn website sessiesaanzee.nl.

Zakelijk: organisatie, team en individueel

Af en toe is het goed om de boel weer aan te zwengelen. Met een frisse blik  en nieuwe energie verdergaan op dezelfde of een andere weg.

Start van elk marcom-project. Op onorthodoxe wijze op zoek naar identiteit, passende positionering en onderscheidende propositie. Wat is alles wat je nog niet kent van je organisatie wat je organisatie óók kan zijn. Een vis ziet alles behalve het water waarin hij zwemt.

Praktisch aan de slag met het gewenste effect van communicatie, vanuit vier invalshoeken en altijd op maat samengesteld.
1. Waarom is het handig te weten hoe communicatie (óók!) werkt.
2. Wat zijn de zes niveaus van communiceren waarvan je niet wist dat ze bestaan en dat dit óók communicatie is.
3. Hoe zet je je eigen (bedrijfs)communicatie in, om betere aansluiting en interactie te krijgen met klanten, prospects, collega’s.
4. Wat kan je met de kennis en inzichten die je met 1, 2 en 3 hebt opgedaan.
Het aantal dagdelen en het aantal deelnemers vanuit je organisatie(team) bepalen, samen met specifieke wensen, hoe het programma wordt samengesteld.

Suggesties voor een sessiethema: omgaan met feedback, bedrijfscultuur, klantcontact.


Gezonde lef leidt tot nieuw besef. Laat KLAAS! een dag of dagdeel los op je team. Een LEF-sessie is het alternatieve teamuitje waarbij de deelnemers meer verbinding krijgen met elkaar, het team en de organisatie. En wellicht ook meer met zichzelf. Op basis van een voorgesprek waarin onder andere doelstellingen worden besproken, stel ik een passend programma samen.