Coaching

 

Coaching: privé en zakelijk

Zakelijk

Iedereen kan zelf veel doen om de eigen communicatie te verbeteren. Wie blinde vlekken inruilt voor eye-openers is al over de helft. Om blinde vlekken te zien, heb je iemand anders nodig.

Ik zie blinde vlekken, maak ze bespreekbaar en ga er met teams of individuele medewerkers mee aan de slag Spiegelen, sparren, ervaren, uitleggen, oefenen, nabespreken. Mijn zakelijk-warme aanpak is respectvol, persoonlijk, embodied, positief, creatief en oplossingsgericht.

Business coaching is een aanrader als je een eigen zaak hebt of net begint. Want zakelijke en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. Een paar sessies helpen je om valkuilen te herkennen en te dichten, prioriteiten te stellen en om beter in contact te komen / te blijven met je drijfveren. Embodied, want je bent je zaak en je zaak dat ben jij.

Coaching en training van teams en individuele medewerkers is mogelijk vanuit een specifiek probleem of thema. Bijvoorbeeld betere samenwerking of klantcontact. De winst van is dubbel: zowel op professioneel als op persoonlijk vlak vindt verandering plaats.

Privé

Soms speelt er iets in je leven waar je langer mee blijft zitten dan je lief is. Een probleem of een verlangen bijvoorbeeld. Herken je dit en wil je daar iets mee doen? Welkom bij Sessies aan Zee. Lees meer over persoonlijke coaching op mijn andere website: https://www.sessiesaanzee.nl/.