Paradox seminar 26-28 mei 2017

Je moet er even voor rijden maar dan heb je ook wat: het Paradox seminar in Kempten, Duitsland. Een driedaagse creatieve ontmoeting met de paradox in je leven. Andrea Wandel, health practitioner sinds begin jaren 80, en ik, begeleiden deelnemers in een veilige, intieme setting tijdens een ervaringsreis door de paradox in hun leven. Je kunt nog mee als je wilt.

Mensen zijn heel goed om bepaalde kanten van hun persoonlijkheid op de achtergrond te plaatsen of zelfs te ontkennen. We noemen het onze donkere kant of onze schaduwzijde en vinden deze kant doorgaans ‘fout’, ‘niet geoorloofd’, ‘kinderlijk’ of ‘confronterend’. Ja, soms zelfs ‘doodeng’. Toch hebben alle kanten van jezelf je veel te vertellen. En paradoxaal genoeg brengen deze donkere kanten, als je het nut ervan eenmaal hebt begrepen en ze kan accepteren, je net zoveel goeds als je lichte kanten nu al doen.

In dit seminar nodigen we je uit om de zonzijde en schaduwzijde van jezelf te ervaren. Je krijgt hierbij natuurlijk ook praktische handvatten om beide kanten in jezelf nog meer te integreren. Om de weerstand, die je voelt tegen je schaduwzijde en die zich zal blijven aandienen ondanks je verzet hiertegen, om te zetten in nieuwe levensenergie die vóór je zal werken. Een seminar vol verrassing, zachtheid, creativiteit, respect en… humor. Drie dagen die over jou gaan, ook al gaat het niet over jou…

Kosten 480 euro; bij opgave vóór 26 april krijg je 10% korting betaal je 430 euro.

Meer informatie: https://www.andrea-wandel.com/english/paradox/

. Vragen en aanmelden: info@barbarawandel.de