Healing Your Origin Weekend met Andrea en Klaas (18+19 juli 2020)

HYO: omgaan met onzekerheden

Onzekerheid biedt een vrijbrief voor stress, angsten, onderliggende survival fear en het triggeren van oude wonden. Prille herinneringen bepalen voor een groot deel hoe we ons verhouden tot ons fysieke, psychosomatische, emotionele, energetische en spirituele ‘zijn’. Als imprints vormen ze onze gedrags- en hechtingspatronen; ooit onbewust ‘aangeleerd’ om als sociaal wezen te overleven en zoveel mogelijk een gevoel van veiligheid te creëren. Onzekere tijden kunnen daarom gemakkelijk ons gevoel voor veiligheid aantasten en ons wijzen op de kwetsbaarheid van ons ‘zijn’.

HYO: de onverwoestbare ruimte

Dat is ook de reden waarom veel mensen als reflex in eerste instantie niet blij zijn met verandering. Kijken we voorbij deze reflexen dan zien we dat ons ‘zijn’ onkwetsbaar is, omdat we verbonden zijn met de onverwoestbare ruimte waarin we leven: the indestructible space. In the indestructible space herkennen we onze kracht en individuele kansen voor meer self-empowerment, SELF-connection en spirituele groei.

An online meeting for transformation through field awareness and connection beyond space and time

HYO: wat mag je verwachten?

In Healing Your Origin (HYO) nodigen we de diepere krachten uit die aan het werk zijn en ons beïnvloeden. We kunnen deze integreren en transformeren zodat ze ons niet langer blokkeren of tegenhouden, maar ons meer vrijheid en levensruimte geven. Het luisterend vermogen van het wetende veld dat we als kleine groep vormen, creëert de intieme setting waarin meer dan voldoende tijd is voor ieders persoonlijk proces. De processen volgen elkaar organisch op. Hoe we dit doen, ken je misschien van de theorie en het proceswerk in Self-Connection, Holistic Awareness, de Trauma Training, Toxic Shame, Shame & Intimacy of van vorige Healing Your Origins. Overigens, ook als je hiermee niet bekend bent, kun je gewoon deelnemen aan HYO. Vanuit holistische waarneming wordt ieders proces ook vertaald in een holistische tekening die zonder woorden rechtstreeks spreekt tot het hart en de ziel.

HYO: wat kan het jou brengen?

Neem eens de tijd om de vragen hieronder diep op jezelf te laten inwerken. Noteer eventueel wat er meteen bovenkomt bij je aan gedachten, beelden, twijfels, verlangens, lichaamssensaties, emoties… Herken je jezelf in een of meer van deze vragen, dan zou je dit heel goed als ingang voor je thema kunnen gebruiken. En natuurlijk zijn dit voorbeelden, mogelijk heb je zelf andere vragen of wensen.

  • Ben ik eraan toe om oude wonden te helen?
  • Wil ik meer in verbinding zijn met mezelf, andere mensen en de wereld om me heen?
  • Heb ik behoefte aan meer intimiteit met mezelf en mogelijk ook met een partner?
  • Ken ik mijn eigen spirituele vermogen eigenlijk wel en kan ik hier ook meer mee doen?
  • Kan ik meer resources ontdekken om beter om te gaan met de uitdagingen in mijn dagelijks leven?

HYO: kan dat wel online?

In deze HYO ontmoeten we elkaar via Zoom. Vermoedelijk heb je jezelf de vraag al gesteld of dat wel gaat. Andrea en ik kunnen hier volmondig ‘ja’ op zeggen. Heb je al eens een Space & Time sessie hebt gedaan, dan heb je dat al ervaren. De gedachte dat we als mensen van elkaar gescheiden zijn, is slechts een illusie. Onze ervaring in online trainingen, HYO en individuele sessies bevestigt dit elke keer opnieuw. Voor die intieme ‘kippenvel-momenten’ hoeven we niet fysiek bij elkaar te zijn. En natuurlijk kun je ervoor kiezen om gedurende deze dagen samen te zijn met andere deelnemers. Vanuit Zuid-Afrika (Andrea), Zurich – NL (Klaas) en de locaties van deelnemers creëren we zo een immens veld voor heling en transformatie. Daarnaast is er bij Klaas in Zurich overdag ruimte voor twee personen met thema.

HYO: praktische info

Data: zaterdag 18 + zondag 19 juli 2020

Tijd: 10.00 – 17.30 u (met organische pauzes)

Er is in het HYO Weekend plaats voor 8 à 9 personen: max 6 personen mét thema en 2 à 3 personen zonder thema. Deelname met thema is 400 euro, zonder thema betaal je 300 euro. Je kunt je t/m 30 juni opgeven via klaas@volgklaas.nl en aan te geven of je wel of niet een thema wilt inbrengen. Heb je vragen, mail Andrea (info@andrea-wandel.com) of mail, app of bel Klaas: 06 45 11 63 06. De voertaal in HYO is Engels. Andrea spreekt ook Duits en verstaat Nederlands en waar nodig zal Klaas ook vertalen.

Na opgave krijg je de factuur en een handleiding voor Zoom en specifiek voor hoe we Zoom tijdens onze HYO gaan gebruiken. Ook ontvang je een link voor de korte test-Zoom-meeting op de avond voorafgaand aan HYO; vrijdag 17 juli om 20.00 uur. Je kunt dan kijken hoe makkelijk Zoom werkt en je eventuele vragen stellen, mocht je nog niet vertrouwd zijn met Zoom. Zo zorgen we ervoor dat iedereen voorbereid is als we samen starten op zaterdag 18 juli.